Zhongshan Maitian Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Nyheter

Syftet med syftet: affärsfallet för ändamål (all information du letade efter Pt 1)
Släpp tid: 2020-09-02 17:48:52  träffar: 13

Vid det här laget är de uppgifter som stöder tesen att "8220; Syfte 8221; (the concatch-all term för «good 8220; business as as as a power for good 8221;) är bra för affärerna mycket tydliga.Som en användbar guide har jag tagit upp all a de mest framträdande och aktuella datapunkterna i denna artikel, och jag har också sammanställt de olika studierna, undersökningarna och rapporterna i   en nätkatalog Nej.

Skicka mig nya insikter att ta med via min   LinkedIn- profil   så att jag kan hålla denna resurs uppdaterad och358;,101,d, och även dela med mig av denna artikel.

Jag har delat upp uppgifterna i de tre huvudområdena wher och_.101. Syftet är att visa sig i näringslivet: konsumenter, anställda och investerare.

Den   Harvard EY Beacon Institute   Parlamentet konstaterar att «8220; företag med en stark målförmåga att omforma och förnya sig bättre.» På så sätt.» 8221.Företagsledare som betraktar syftet som en central drivkraft för strategi och beslutsfattande rapporterades «8220; större förmåga att driva fram framgångsrik innovation och förändring av transformationen.».

Undersökningen visade att hälften (53%) av företagsledare vid företag med en stark känsla av syfte sade att deras organisation är framgångsrik med innovations- och omvandlingsinsatser, medan mindre än en femtedel (19%) rapporterar om framgång för företag som inte har tänkt på syftet.

Deloitte Insights 2020 Global Marketing Trends Report   Dessutom konstaterade man att företag som drivs med syftet rapporterar 30% högre innovationsnivåer.


Tidigare: Effektiv LED-strömförsörjning ...

Nästa: LED-BELYSNING DRIVMARKNAD 2020 AN...